تعرفه بیمه سمعک در سال ۱۴۰۰

تعرفه بیمه سمعک در سال ۱۴۰۰

تعرفه بیمه سمعک

فهرست مطالب

داشتن شنوایی خوب یکی از نیازهای اساسی انسان در ارتباطات روزمره است. عمده ی تعاملات اجتماعی انسان ها به واسطه ی گفتار انجام می شود بنابراین آسیب به سیستم شنوایی و ناتوانی در دریافت سیگنال های صوتی مختلف می تواند تاثیرات شدیدی بر زندگی فرد در اجتماع داشته باشد.

کم شنوایی به دلایل مختلفی ممکن است ایجاد شود. بخشی از مبتلایات به کم شنوایی به صورت مادرزادی دارای این مشکل هستند. گروهی دیگر نیز وجود دارند که به دلایل ژنتیکی یا محیطی، بعدها در طول زندگی خود دچار کم شنوایی می شوند. کم شنوایی علل مختلفی دارد و درمان های مختلفی نیز برای آن مطرح شده است. سمعک یکی از این درمان ها است که در این مقاله قصد داریم به معرفی آن و نحوه دریافت بیمه سمعک و تعرفه بیمه سمعک برای افراد کم شنوا بپردازیم.

وزوز گوش، سمعک و وزوز گوش، قیمت بیمه سمعک، مرکز شنوایی سنجی سمعک برای وزوز گوش، انواع بیمه سمعک

انواع کم شنوایی و درمان هر یک از آن ها

کم شنوایی را بر اساس محل آسیبی که به سیستم شنوایی وارد شده است می توان دسته بندی کرد. گروه اول شامل افت شنوایی انتقالی است که در واقع انتقال صدا از گوش خارجی به گوش داخلی و حلزون گوش را مختل می سازد. عفونت های گوش، پارگی پرده گوش، تجمع جرم گوش، شکستن استخوانچه های گوش و… را می توان از علل احتمالی افت انتقالی دانست. دسته دوم افت های شنوایی به عنوان افت شنوایی حسی-عصبی شناخته می شوند. این اختلال به دلیل وجود آسیبی در حلزن گوش یا اعصاب شنوایی است. در این موارد صداها وارد حلزون می شوند اما نمی توانند برای درک به مغز فرستاده شوند.

نوع سوم افت شنوایی مختلط نام دارد که همانگونه که از نامش مشخص است، ترکیبی از افت انتقالی و حسی-عصبی است. درمان هر یک از انواع کم شنوایی ممکن است متفاوت باشد. عمده موارد افت شنوایی انتقالی توسط تکنیک های جراحی و یا درمان دارویی قابل بهبود است اما افت شنوایی حسی-عصبی معمولا به این درمان ها پاسخ نمی دهد و نیازمند استفاده از وسایل کمک شنیداری مانند سمعک است.

تعیین اینکه افت شنوایی فرد از چه نوعی است بر عده ی متخصص گوش و حلق و بینی است که این کار را بر اساس معاینه ی فیزیکی و نتایج تست ادیومتری انجام می دهد. درمان های دارویی یا جراحی توسط متخصص گوش و حلق و بینی ارائه می شود و ارائه سمعک و وسایل کمک شنیداری بر عهده ی شنوایی شناس است که در این زمینه آموزش دیده است.

تعرفه بیمه سمعک

سمعک

سمعک یک ابزار الکترونیکی است که کار تقویت صداها وشکل دهی به آن را بر عهده دارد تا بیماران بتوانند اصوات محیطی و گفتار را در سطح مناسبی بشنوند. این ابزار دارای ۳ بخش اصلی است که در تمامی سمعک ها مشترک است. اگر می‌خواهید بیشتر با انواع سمعک آشنا شوید می‌توانید مقاله‌ی سمعک را مطالعه کنید.

  • میکروفن که وظیفه ی جمع آوری اصوات محیطی را دارد تا به سیگنال الکتریکی تبدیل شده و آماده ردازش شوند.
  • پردازنده که وظیفه ی شکل دهی به سیگنال را دارد تا متناسب با افت شنوایی بیمار در هر فرکانس شود.
  • رسیور یا بلندگو که سیگنال الکتریکی را به سیگنال صوتی تبدیل می کند و به کانال گوش فرد ارائه خواهد کرد.

سمعک ها دارای شکل های مختلفی هستند از جمله سمعک پشت گوشی، سمعک داخل گوشی، سمعک ریک و…. همچنین تکنولوژی به کار رفته و امکانات موجود در هر سمعک نیز متفاوت است که همه ی این عوامل منحر به وجود تفاوت قیمت در سمعک ها می شود.

تعرفه بیمه سمعک

بیمه سمعک و لزوم آن

سمعک یک وسیله ی الکترونیکی است که امروزه به عنوان ابزاری نسبتا گران قیمت در دسترس بیماران مبتلا به کم شنوایی است. وقتی برای خرید سمعک به شنوایی شناس مراجعه می کنید با طیف وسیعی از قیمت ها و مدل ها روبرو خواهید شد که ممکن است تصمیم گیری را دشوار سازد. برخی از بیماران علی رغم وجود مشکلات متعدد ناشی از وجود کم شنوایی، برای دریافت سمعک مراجعه نمی کنند. قیمت بالای این تجهیزات می تواند یکی از مهمترین عوامل در این زمینه باشد.

کم شنوایی می تواند تاثیرات نامطلوبی بر کیفیت زندگی فرد داشته باشد و تعاملات اجتماعی او را دچار چالش کند. بنابراین شرکت های بیمه به فکر راه پاره ای برای حل این مشکل بودند. بیمه ی سمعک و یا همان پرداخت کمک هزینه برای دریافت سمعک به عنوان راه حل توسط این شرکت ها ارائه شده است.

هر شرکت بیمه یک میزان کمک هزینه مشخص را برای تمامی بیمه شدگانش در نظر گرفته است و هر چند سال یکبار آن را به بیماران پرداخت خواهد کرد. در این مقاله قصد داریم به معرفی شرکت های بیمه ی ارائه دهنده ی این خدمت بپردازیم و سعی کردیم تا اطلاعات جامعی در این زمینه ارائه کنیم که به تصمیم گیری فرد برای مراجعه و دریافت سمعک کمک کند.

بیمه سمعک در شرکت های مختلف متفاوت است و دانستن همه چیز در مورد بیمه سمعک می‌تواند شما را در یافتن مسیر درست برای کم شنواییتان  به درستی راهنمایی کند. شما می‌توانید با خواندن مقاله‌ی هر چیزی که باید در مورد بیمه سمعک بدانید به درستی از این امکان آگاه شوید.

وزوز گوش، سمعک و وزوز گوش، قیمت بیمه سمعک، مرکز شنوایی سنجی سمعک برای وزوز گوش، انواع بیمه سمعک

شرکت های ارائه دهنده ی تسهیلات سمعک

شرکت های زیادی هستند که این خدمات را ارائه می دهند. ما در این بخش به معرفی آنها پرداخته این اما اگر نام شرکت بیمه شما در این لیست نیست، بدین معنی نیست که آن شرکت بیمه خدمات سمعک را ارائه نمی دهد بلکه بدلیل در دسترس نبودن اطلاعات آن شرکت بیمه در زمان نگارش این مقاله است بنابراین جهت اطمینان از این موضوع بهتر است با شرکت بیمه خود تماس بگیرید و اطلاعات لازم را کسب کنید. لیست شرکت های بیمه به شرح زیر است:

بیمه سلامت

 

بیمه آتیه سازان حافظ

 

بیمه تامین اجتماعی

 

بیمه خدمات درمانی کارکنان دولت

 

بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح

 

بیمه آسیا

 

بیمه البرز

 

بیمه ایران

 

بیمه بانک تجارت

 

بیمه بانک سپه

 

بیمه بانک صادرات

 

بیمه بانک کشاورزی

 

بیمه بانک ملت

 

بیمه بانک ملی

 

بیمه سازمان صدا و سیما

 

بیمه سازمان شهرداری

 

بیمه پارسیان

 

بیمه دانا

 

بیمه کوثر

 

بیمه میهن

 

بیمه نظام آسایش

 

بیمه شرکت نفت

 

بیمه شرکت های هواپیمایی

 

بیمه شرکت هواپیمایی ماهان

 

تعرفه بیمه سمعک

تعرفه بیمه سمعک در سال ۱۴۰۰

بیمه های مختلف تسهیلات متفاوتی را برای خرید سمعک ارائه می دهند ما در ادامه این مقاله لیستی کامل از تعرفه بیمه سمعک درشرکت های بیمه کننده مختلف فراهم آورده‌ایم تا با اطلاعات بیشتری به یک شنوایی شناس مراجعه کنید و هزینه معقول تری را برای خرید سمعک پرداخت کنید. لیست بیمه‌های ارائه دهنده بیمه سمعک و تعرفه‌های آن‌ها. اگر می‌خواهید بهترین بیمه های سال ۱۴۰۰ را  بشناسید می‌توانید مقاله‌ی بهترین بیمه سمعک برای ناشنوایان در سال ۱۴۰۰ را مطالعه کنید.

  • بیمه سلامت:

این شرکت بیمه مبلغ ۸۸۲ هزار تومان به عنوان کمک هزینه ثابت و برای یک گوش در نظر گرفته است. برای کودکان زیر ۷ سال می توان کمک هزینه را برای دو گوش دریافت کرد و پرداخت این هزینه ها هر ۱۰ سال یکبار می باشد. افت های شنوایی کمتر از ۴۰ دسیبل شامل این کمک هزینه نمی شوند.

  • بیمه آتیه سازان حافظ:

حداکثر مبلغ ۵۰۰ هزار تومان توسط این شرکت بیمه تکمیلی پرداخت می شود که مجری بیمه تکمیلی سازمان بیمه سلامت است.

  • بیمه تامین اجتماعی:

هزینه ثابت ۱ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان تعرفه بیمه سمعک توسط این بیمه بابت کمک هزینه ی سمعک پرداخت می شود که فرد هر ۱۰ سال یکبار می تواند آن را دریافت نماید.

  • بیمه خدمات درمانی کارکنان دولت:

مبلغ ۸۸۰ هزار تومان برای یک گوش توسط این شرکت بیمه به عنوان تعرفه بیمه سمعک پرداخت می شود. کودکان زیر ۶ سال می توانند این مبلغ را برای دو گوش دریافت نمایند.

  • بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح:

مبلغ ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان توسط این شرکت بیمه پرداخت می شود که این مبلغ برای جانبازان نیروهای مسلح برابر با ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است.

  • بیمه آسیا:

این شرکت بیمه سقفی را به عنوان کمک هزینه سمعک مشخص نکرده است. بنابراین میزان پرداختی از طرف این شرکت نیز به نوع قرارداد با سازمان مربوطه بستگی دارد.

  • بیمه البرز :

این شرکت بیمه سقفی را به عنوان تعرفه بیمه سمعک مشخص نکرده است. بنابراین میزان پرداختی از طرف این شرکت نیز به نوع قرارداد با سازمان مربوطه بستگی دارد.

  • بیمه ایران:

این شرکت بیمه سقفی را به عنوان کمک هزینه سمعک مشخص نکرده است. بنابراین میزان پرداختی از طرف این شرکت نیز به نوع قرارداد با سازمان مربوطه بستگی دارد.

  • بیمه بانک تجارت:

این شرکت بیمه برای دو گوش در مجموع مبلغ ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به عنوان کمک هزینه سمعک پرداخت می نماید.

  • بیمه بانک سپه:

مبلغ ۳ میلیون تومان به عنوان سقف پرداختی این شرکت بیمه برای هر گوش تعیین شده است.

  • بیمه بانک صادرات:

مبلغ ۳ میلیون تومان بعنوان کمک هزینه سمعک توسط این شرکت بیمه پرداخت می شود.

  • بیمه بانک کشاورزی:

مبلغ ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان برای هر گوش و ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برای دو گوش به عنوان کمک هزینه پرداخت می شود.

  • بیمه بانک ملت:

مبلغ ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برای یک گوش و ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان برای دو گوش توسط این شرکت بیمه به عنوان کمک هزینه سمعک در نظر گرفته شده است.

  • بیمه بانک ملی:

حداکثر مبلغ ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به عنوان تعرفه بیمه سمعک و هر ساله نیز مبلغ ۲۷۰ هزار تومان بعنوان کمک هزینه تعمیرات سمعک و خدمات سمعک پرداخت می شود.

  • بیمه سازمان صدا و سیما:

مبلغ ۱ میلیون و ۳۵ هزار تومان به عنوان کمک هزینه سمعک توسط این شرکت بیمه به بیماران پرداخت می شود.

  • بیمه سازمان شهرداری:

مبلغ ۹۰۰ هزار تومان برای هر گوش که در مجموع ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان خواهد شد، توسط این شرکت بیمه به بیمه شدگان پرداخت می شود.

  • بیمه پارسیان:

مبلغ ۷۰۰ هزار تومان تعرفه بیمه سمعک برای هر گوش به عنوان کمک هزینه سمعک توسط این شرکت بیمه پرداخت می شود که برای دو گوش برابر با ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود.

  • بیمه دانا:

این شرکت بیمه سقفی را به عنوان تعرفه بیمه سمعک مشخص نکرده است. بنابراین میزان پرداختی از طرف این شرکت نیز به نوع قرارداد با سازمان مربوطه بستگی دارد.

  • بیمه کوثر:

مبلغ پرداختی تعرفه بیمه سمعک تا سقف ۵۰۰ هزار تومان برای هر گوش بوده و به نوع قرارداد بیمه بستگی دارد.

  • بیمه میهن:

مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای هر گوش و در مجموع مبلغ ۱ میلیون تومان تعرفه بیمه سمعک به عنوان کمک هزینه ی سمعک توسط این شرکت بیمه مشخص شده است.

  • بیمه نظام آسایش:

مبلغ ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان تعرفه بیمه سمعک به عنوان کمک هزینه ی سمعک توسط این شرکت بیمه پرداخت خواهد شد.

  • بیمه شرکت نفت:

برای هر گوش مبلغ ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان در افراد بالای ۱۴ سال و مبلغ ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تعرفه بیمه سمعک در افراد زیر ۱۴ سال به عنوان کمک هزینه ی سمعک توسط این شرکت بیمه پرداخت می شود.

  • بیمه شرکت های هواپیمایی:

مبلغ ۲۵۰ هزار تومان برای هر گوش به عنوان تعرفه بیمه سمعک توسط این شرکت بیمه معین شده است که برای دو گوش برابر با ۵۰۰ هزار تومان خواهد بود.

  • بیمه شرکت هواپیمایی ماهان:

مبلغ ۱ میلیون تومان توسط این شرکت بیمه به عنوان کمک هزینه ی سمعک به بیماران پرداخت می شود.

وزوز گوش، سمعک و وزوز گوش، قیمت بیمه سمعک، مرکز شنوایی سنجی سمعک برای وزوز گوش، انواع بیمه سمعک

مشمولان استفاده از بیمه سمعک

شرکت های بیمه تعرفه بیمه سمعک را برای بیمه شدگان اصلی، مستمری بگیران و افراد تحت تکفل آن ها در نظر گرفته اند. این افراد شامل موارد زیر است:

  • همسر فرد بیمه شده چه مرد و چه زن
  • فرزندان دختر مجرد که فاقد شغل و درآمد هستند.
  • فرزندان پسر تا ۱۸ سال و یا کسانی که اشتغال به تحصیل دارند.
  • پدر و مادر فرد بیمه شده که بالای ۶۵ سال سن داشته و از کار افتاده به حساب بیایند.
  • خواهر و برادر فرد بیمه شده که شرایط بند ۲ و ۳ را دارا می باشند و تحت تکفل بیمه شده اصلی به حساب بیایند.

تعرفه بیمه سمعک

مراحل دریافت بیمه سمعک

دو روش کلی برای دریافت کمک هزینه ی سمعک وجود دارد. روش اول بدین نحو است که ابتدا به شنوایی شناس مراجعه نموده، سمعک مورد نظر خود را انتخاب و با پرداخت کل هزینه آن را تحویل می گیرید. سپس با همراه داشتن مدارک لازم، به کارگزاری بیمه خود مراجعه می نمایید تا پس از طی کردن مراحل اداری، کمک هزینه ی سمعک به حساب شما واریز گردد. عمده ی شرکت های بیمه از این روش استفاده می کنند و کمک هزینه را پس از خرید سمعک پرداخت خواهند کرد.

روش دوم که در برخی شرکت های بیمه استفاده می شود شامل پرداخت مستقیم به شنوایی شناس است. بنابراین فرد ابتدا برای دریافت سمعک به شنوایی شناسان طرف قرارداد با بیمه خود مراجعه کرده و پس از دریافت سمعک با تخفیف، هزینه باقیمانده توسط شرکت بیمه به حساب مرکز شنوایی واریز خواهد شد. برای اینکه بدانید نحوه ی پرداخت کمک هزینه سمعک در بیمه شما چگونه است باید از شرکت بیمه خود سوال نمایید.

مدارک لازم و شرایط مورد نیاز برای بیمه سمعک

برای دریفات کم هزینه ی سمعک از شرکت بیمه ی خود پس از دریافت سمعک از شنوایی شناس باید با در دست داشتن مدارک زیر به کارگزاری های بیمه خود مراجعه نمایید:

  • اصل برگه ی ادیوگرام که نشان دهنده ی میزان افت شنوایی است و شنوایی شناس آن را در اختیازتان قرار خواهد داد.
  • گواهی پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مبنی بر نیاز به استفاده از سمعک که توسط این متخصص و پس از ارزیابی ها به شما داده خواهد شد تا برای دریافت سمعک به شنوایی شناس مراجعه کنید.
  • فاکتور سمعک که پس از دریافت سمعک از شنوایی شناس به شما داده خواهد شد.
  • کارت گارانتی معتبر سمعک که دارای مدل سمعک، نام بیمار و تاریخ گارانتی است و همراه با سمعک به بیمار تحویل داده خواهد شد.

وزوز گوش، سمعک و وزوز گوش، قیمت بیمه سمعک، مرکز شنوایی سنجی سمعک برای وزوز گوش، انواع بیمه سمعک

سمعک های مشمول دریافت کمک هزینه ی سمعک

سمعک ها دارای مدل های مختلفی است. سمعک پشت گوشی دارای یک بدنه اصلی است که در پشت لاله گوش بیمار قرار می گیرد و توسط یک لوله، به قالب پلاستیکی درون گوش فرد متصل می شود. تمامی قطعات سمعک درون بدنه اصلی است و پشت گوش جای دارد. سمعک های داخل گوشی دومین نوع سمعک هستند که به صورت سفارشی برای بیماران ساخته می شوند. این سمعک ها دارای یک پوسته است که تمامی قطعات درون آن قرار گرفته و داخل گوش بیمار می رود. سمعک ریک نوع دیگر و جدیدتری از سمعک ها است که شبیه به سمعک های پشت گوشی است. تمامی قطعات بجز رسیور در بدنه اصلی سمعک جای دارد.

رسیور توسط یک سیم نازک به بدنه متصل است و درون کانال وش قرار می گیرد. هر یک از این سمعک ها برای بیماران خاصی قابل استفاده است. سطح تکنولوژی به کار رفته در سمعک ها نیز متفاوت است. شرکت ها معمولا چندین سطح تکنولوژی از قبیل پیشرفته، متوسط و پایه ای معرفی می کنند که برای بیماران با نیازهای مختلف قابل استفاده است.

نوع سمعک و سطح تکنولوژی آن می تواند بر قیمت نهایی سمعک موثر باشد. هنگام خرید سمعک در نظر داشته باشید که مبلغ پرداختی بیمه به شما یک میزان ثابت است و به مدل و نوع سمعک تان بستگی ندارد. اگر بیماری یک سمعک گران قیمت را انتخاب کند باید اختلاف قیمت آن با سمعک های معمولی را از جیب خود بپردازد.

افت های شنوایی عمدتا به صورت دوگوشی بروز می کنند بنابراین لازم است از سمعک به صورت دوطرفه استفاده شود. برخی شرکت های بیمه هزینه سمعک برای تجویز دوگوشی را می پردازند و برخی دیگر فقط هزینه ی یک سمعک را پرداخت می کنند. برای اینکه شرایط پرداخت بیمه خود در مورد هزینه ی سمعک را بدانید می بایست با شنوایی شناس یا بیمه گذار خود مشورت کنید.

این متن با کارشناسی دکتر سید محمدرضا تقوی کاندیدای دکتری شنوایی سنجی و تعادل  دانشگاه تهران و مدیر مرکز شنوایی سنجی دانیال نوشته شده است.

دانیال کلینیک

منابع: HEALTHYHEARING

سوالات متداول

  • آیا کمک هزینه سمعک در تمامی بیمه ها پرداخت می شود؟

لیست پرداختی برخی از شرکت ها در مقاله حاضر آمده است. اگر نام شرکت بیمه ی شما در لیست فوق نیست، ممکن است آن ها نیز کمک هزینه ی سمعک را پرداخت کنند که می بایست از شرکت بیمه خود سوال فرمایید.

  • قیمت سمعک با بیمه چقدر کاهش می یابد؟

مبلغ پرداختی بیمه ها به نوع و مدل سمعک شما بستگی ندارد و یک میزان ثابت است. به عنوان مثال اگر یک بیمار سمعکی را به قیمت ۵ میلیون تومان خریداری نماید و شرکت بیمه اش مبلغ ۳ میلیون تومان بابت هزینه سمعک بپردازد، مبلغ نهایی سمعک برای بیمار برابر با ۲ میلیون خواهد بود.

  • آیا کمک هزینه ی سمعک فقط به بیمه شده اصلی تعلق می گیرد؟

خیر. بیمه شده اصلی و تمامی افراد تحت تکفل او می توانند هر ۵ یا ۱۰ سال یکبار (بسته به شرکت بیمه) از این تسهیلات استفاده کنند. افراد تحت تکفل طبق قانون شامل همسر فرد، فرزندان دختر مجرد فاقد شغل، فرزندان پسر زیر ۱۸ سال یا بالای ۱۸ سالی که اشتغال به تحصیل دارند، والدین بالای ۶۵ سال و از کار افتاده و همچنین خواهر و برادر فرد بیمه شده اصلی که شرایط فرزندان دختر و پسر را داشته و تحت تکفل این فرد هستند.

  • آیا به سمعک دو گوشی نیز کمک هزینه ی سمعک پرداخت می شود؟

پاسخ این سوال به نوع شرکت بیمه بستگی دارد. برخی شرکت های بیمه این کمک هزینه ی سمعک را برای دو گوش در نظر گرفته اند در حالیکه شرکت های دیگر تنها این مبالغ را برای یک گوش پرداخت می کنند. در مورد کودکان که نیاز بیشتری به دو سمعک دارند و در سنین حساسی به سر می برند نیز معمولا هزینه برای دو گوش پرداخت می شود.

  • آیا سمعک های ریک و گران قیمت شامل بیمه سمعک می شوند؟

بله. بیمه سمعک و پرداخت آن به نوع و قیمت سمعک بستگی ندارد و یک میزان ثابت است. بنابراین در هنگام خرید سمعک نگران انتخاب نوع سمعک نباشد. شما مبلغ نهایی سمعک را پرداخت کرده و سپس یک میزان ثابت به عنوان کمک هزینه ی سمعک از شرکت بیمه تان دریافت خواهید نمود.

  • برای دریافت بیمه سمعک باید به کجا مراجعه نمود؟

دو روش برای دریافت کمک هزینه ی سمعک وجود دارد که به شرکت بیمه بستگی خواهد داشت. تعداد محدودی از شرکت ها هستند که مستقیما با شنوایی شناس قرارداد دارند. بنابراین پس از خرید سمعک خود با تخفیف از این مراکز، باقیمانده قیمت سمعک به حساب شنوایی شناس واریز خواهد شد و نیازی به مراجعه خود فرد نیست. اما اکثر بیمه ها دارای روش پرداخت متفاوتی هستند. شما ابتدا سمعک خود را از مرکز شنوایی تحویل گرفته و کل هزینه را پرداخت می کنید. سپس با همراه داشتن مدارک مربوطه به کارگزاری های بیمه ی خود مراجعه می کنید و پس از تایید آن ها، مبلغ کمک هزینه به حساب شما واریز خواهد شد.

  • مدارک لازم جهت دریافت کمک هزینه ی سمعک را از کجا تهیه کنیم؟

برگه معرفی نامه جهت دریافت سمعک را از متخصص گوش و حلق و بینی بخواهید. سایر مدارک از جمله ادیوگرام، فاکتور سمعک و کارت گرانتی سمعک را می توانید در زمان تحویل سمعک از شنوایی شناس خود دریافت کنید.

  • هر چند سال یکبار می توان از کمک هزینه ی سمعک استفاده کرد؟

پاسخ این سوال به نوع شرکت بیمه تان بستگی دارد. برخی از شرکت ها هر ۵ سال یکبار و برخی دیگر نیز هر ۱۰ سال یکبار این کمک هزینه ی سمعک را به بیمه شدگان خود پرداخت می کنند.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات