راه کارهای افزایش طول عمر سمعک

راه کارهای افزایش طول عمر سمعک

فهرست مطالب

هنگام تصمیم گیری در مورد خرید سمعک جدید، باید مدت ماندگاری آنها را در نظر بگیرید. درست مانند خرید خودرو، مسافت پیموده شده واقعی ممکن است متفاوت باشد.

عمر اکثر سمعک های با کیفیت بالا به طور متوسط ​​بین سه تا هفت سال است. با این حال به خاطر داشته باشید که دو نفر می توانند سمعک های یکسانی را خریداری کرده و مدت زمان متفاوتی از آنها استفاده کنند.

حداقل ۹ عامل بر طول عمر متوسط ​​سمعک تأثیر می گذارد که در اینجا به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

موادی که برای ساخت سمعک استفاده می شود

اگرچه سمعک ها با دوام طراحی شده اند اما از پلاستیک، فلز، سیلیکون، پلیمرها و سایر مواد ساخته شده اند که ممکن است در طول زمان دچار درجاتی از تخریب شوند. اکثر سمعک هایی که امروزه فروخته می شوند دارای یک پوشش نانویی هستند که در برابر آب، گرد و غبار و رطوبت مقاوم است اما برای محافظت از آنها در برابر ضربه و شکستگی باید آنها را به دقت نگه داری کنید.

دفعات نظافت

اکثر مردم هرگز فکر نمی کنند که بتوانند ماه ها بدون شستن مو، صورت یا بدن خود بگذرانند. با این حال آنها فراموش می کنند که سمعک هایشان در پشت گوش، همیشه در معرض همان محیط قرار دارند یعنی رطوبت، گرد و غبار، چربی پوست و عرق، دمای شدید و نور خورشید. همه اینها را اضافه کنید به جرم گوش ایجاد شده توسط مجرای گوش که در فرایند تمیز کردن طبیعی آن اتفاق می افتد. برخی از افراد فقط سالی دوبار سمعک خود را به صورت حرفه ای تمیز می کنند. این امر بر سمعک تأثیر می گذارد و می تواند طول عمر آنها را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. برای افزایش طول عمرسمعک های خود، روزانه آنها را طبق دستور شنوایی شناس تمیز کرده و هر سه تا چهار ماه یکبار آنها را کلینیک ببرید تا به طور حرفه ای تمیز شوند.

جایی که سمعک استفاده می شود

سمعک هایی که به طور مداوم در محیط های مرطوب یا غبار آلود هستند، اغلب مشکلات عملکردی بیشتری نسبت به سایر سمعک ها دارند. اگر نگران محیطی هستید که سمعک خود را در آن قرار می دهید، با شنوایی شناس خود در مورد اقدامات حفاظتی مشورت کنید. ممکن است لازم باشد از پوشش های محافظ استفاده کنید یا برای تمیز کردن حرفه ای بیشتر برنامه ریزی کنید تا عمر سمعک شما افزایش یابد.

نحوه نگهداری سمعک

نحوه نگهداری سمعک ها در صورت عدم استفاده از آنها نیز می تواند عاملی برای امید به زندگی سمعک باشد. برای سمعک با باتری یکبار مصرف، نگهداری سمعک با درب باتری باز، آنها را ایمن تر می کند. محفظه ای با رطوبت گیر باعث خشک شدن آنها نیز می شود که این امر به ماندگاری بیشتر آنها نیز کمک می کند. از شنوایی شناس خود بپرسید که کدام نوع محفظه نگهداری یا دستگاه های رطوبت گیر برای سمعک شما بهترین کارایی را دارند.

برای سمعک های قابل شارژ، باتری های لیتیوم حدود چهار تا پنج سال عمر می کنند. درست مانند تلفن های هوشمند، عمر باتری به مرور کوتاه تر می شود. اگر متوجه شدید که باتری شما سریعتر از حد معمول در حال تخلیه است، با شنوایی شناس خود مشورت کنید در مورد اینکه آیا باتری های قابل شارژ جدید به شما کمک می کند یا باید سمعک های جدید تهیه کنید.

برای خرید سمعک پیشرفته و با دوام به شما توصیه می کنم به کلینیک دانیال مراجعه نمایید.

مدل سمعک

منطق متعارف در صنعت سمعک این است که مدل های پشت گوشی طول عمر بیشتری نسبت به مدل های داخل گوشی دارند. دلیل این حالت بیشتر این است که در مدل های داخل گوشی، قطعات الکترونیکی در محیط مرطوب کانال گوش قرار دارند. با این حال پیشرفت های فنی اخیر در نانوپوشش ها روی اجزای داخلی و خارجی ممکن است به زودی این تفاوت دوام را از بین ببرد.

فیزیولوژی بدن شما

برخی از مواد شیمیایی بدن بر روی اجزای پلاستیکی و فلزی سمعک موثر هستند و تمایل به تغییر رنگ یا تجزیه قطعات بسیار سریعتر از سایرین دارند. برخی از افراد دارای پوست بسیار چرب هستند، جرم گوش زیادی تولید می کنند یا زیاد عرق می کنند. همه این عوامل می توانند بر طول عمر سمعک نیز تأثیر بگذارند. البته شما نمی توانید این موارد را کنترل کنید اما اگر هر یک از این مسائل را دارید، هنگام انتخاب سمعک باید آنها را با متخصص شنوایی شناس خود در میان بگذارید.

میزان نگهداری و تعمیر سمعک

اکثر سمعک ها دارای قطعاتی هستند که به راحتی قابل تعویض هستند مانند محافظ جرم، لوله قالب و نوک قالب گوش سیلیکونی. این قطعات به طور منظم در طول بازدیدهای معمول تعمیر و تنظیم سمعک و نگهداری با شنوایی شناس شما جایگزین می شوند. قطعات دیگری نیز وجود دارد که معمولا در صورت خرابی یا کار نکردن، در کلینیک قابل تعویض یا تعمیر هستند مانند درهای باتری، قالب، بلندگوهای خارجی و روکش های میکروفون. این نوع فعالیت های نگهداری برای ماندگاری سمعک تا حد امکان بسیار مهم است.

پیشرفت های تکنولوژیکی

منسوخ شدن یک مدل می تواند به مسئله ای برای سمعک های قدیمی تبدیل شود. پس از چندین سال (معمولا بین ۵ تا ۱۰)، سازندگان سمعک ممکن است ساخت قطعات جایگزین برای یک سمعک خاص را متوقف کنند و تعمیر سمعک های قدیمی را دشوار یا غیرممکن می کند. نرم افزارهای مورد استفاده برای برنامه ریزی سمعک نیز با گذشت زمان تغییر می کند و در نهایت منسوخ می شود. این امر اغلب برنامه ریزی مجدد سمعک های بسیار قدیمی را مشکل می کند. عملکرد و ویژگی های سمعک بسیار سریع پیشرفت می کند. فناوری در پیشرفته ترین سمعک های شش یا هفت سال پیش، امروزه به عنوان ویژگی های پایه تلقی می شود. برخی از مردم راضی هستند به آنچه که در اختیار دارند پایبند بمانند اما بسیاری از افرادی که سمعک می خرند، مایلند از فناوری جدیدی که چهار یا پنج سال دیگر در دسترس همه قرار می گیرد، بهره مند شوند.

تغییر نیازها

همه مواردی که تا اینجا توضیح داده شده است بر روی وسایل کمک شنوایی متمرکز است. تغییر نیازهای استفاده کننده نیز می تواند بر طول عمر سمعک تاثیر بگذارد. گاهی اوقات پس از چندین سال، کم شنوایی فرد می تواند تا حدی پیشرفت کند که یک سمعک قوی تر نیاز باشد. شیوه زندگی فرد می تواند تغییر کند و نیاز به سمعک با ویژگی های بیشتر یا کمتر داشته باشد.

چگونه می توان تعیین کرد که چه عواملی بر سمعک شما تأثیر می گذارد؟

دوام سمعک تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار می گیرد که بسیاری از آنها را می توانید با متخصص شنوایی شناس خود کنترل کنید. با مشارکت او می توانید سمعک های متناسب با نیازهای خود را بیابید و تا آنجا که ممکن است آنها را به خوبی استفاده کنید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات