سمعک کراس (CROS) یک فناوری سمعک برای افراد دارای شنوایی یک طرفه است که به آن ناشنوایی یک طرفه نیز گفته می شود. استفاده کننده معمولی کسی است که یک گوش با شنوایی نسبتاً طبیعی دارد و به گوش دیگر نمی توان با سمعک استاندارد کمک کرد.
سمعک کراس در هر دو طرف پوشیده شده است. در “گوش بد” ، دستگاهی برای گرفتن صدا وجود دارد که سپس آن را به دستگاهی می کشد که روی “گوش خوب” پوشیده شده است. استفاده کننده همچنین صدا را از سمت با شنوایی طبیعی به طور طبیعی و بدون تقویت در گوش میشنود.
BiCROS شباهت زیادی به سمعک های CROS دارد. با این تفاوت که برای افرادی که دچار کم شنوایی در گوش “خوب” خود هستند نیز طراحی شده است.
با استفاده از سیستم BiCROS ، کمکی که در گوش بهتر شما قرار دارد نیز برای هرگونه تقویت احتمالی برنامه ریزی می شود. “Bi” مخفف دو طرفه است.
CROS چه تفاوتی با سایر سمعک ها دارد؟
سمعک های معمول صدا را به گوشی که روی آن قرار میگیرد؛ می فرستند. با نصب سمعک کراس ، دستگاه روی گوش با شنوایی بد، قرار میگیرد. که در واقع یک میکروفون و فرستنده است و صدا را به گوش بهتر میرساند.
چه کسانی کاندید استفاده از سمعک CROS و BiCROS هستند؟
اگر یکی از گوش ها کم شنوایی شدید داشته باشد یا اصلاً شنوایی نداشته باشد، کاندید استفاده از این سمعک ها هستند. علت ممکن است عفونت ویروسی ، ضربه به سر ، کمبود خون در مسیر شنوایی یا تومور خوش خیمی باشد که “نوروم صوتی” نامیده می شود.
اگر متوجه از دست دادن شنوایی یک گوش یا هر دو گوش شدید ، اولین کاری که می خواهید انجام دهید این است که قرار ملاقات با یک شنوایی شناس یا گوش و حلق و بینی بگذارید تا آنها بتوانند شنوایی شما را ارزیابی کنند و علت مشکل را تشخیص دهند.
اگر به دلیل پزشکی به کم شنوایی خود مشکوک هستید ، سریعاً به پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کنید. برای رد کردن علل التهابی یا عفونی ممکن است به آزمایش نیاز داشته باشید. اگر ناگهان شنوایی خود را از دست دهید ، ممکن است توسط پزشک به شما توصیه شود از داروهای استروئیدی استفاده کنید.
اگر بیماری شما از نظر پزشکی قابل درمان نیست ، مرحله بعدی شما این است که در مورد گزینه های خود ، از جمله CROS و BiCROS ، با یک شنوایی شناس صحبت کنید. مشابه سمعک های استاندارد ، CROS و BiCROS می توانند با باتری کار کنند یا به عنوان دستگاه های قابل شارژ در دسترس هستند.
برای اطلاع از قیمت سمعک کراس به کلینیک دانیال مراجعه نمایید و یا با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
۸۶۰۳۵۹۵۳ – ۸۶۰۳۵۹۰۹ (۰۲۱)
بدون دیدگاه