معایب استفاده از سمعک نامناسب

معایب استفاده از سمعک نامناسب

فهرست مطالب

وقتی صحبت از سمعک است، این دستگاه های پیشرفته، قدرت این را دارند که کیفیت زندگی و ارتباطات روزانه شما را بهبود بخشند. اما، مهم است که بدانید هنگام عادت به سمعک تان، یک دوره تنظیم سمعک وجود دارد که در طی آن ممکن است عوارض جانبی جزئی را تجربه کنید.

خوشبختانه متخصص شنوایی شناس شما می تواند تغییرات کوچکی در تنظیمات سمعک شما برای مقابله با اکثر این عوارض جانبی خفیف انجام دهد. هنگام تنظیم سمعک به نکات زیر توجه کنید:

با شنوایی شناس خود صحبت کنید و مطمئن شوید که سمعک مناسب برای کم شنوایی خود دارید

از نظر جایگذاری آن را بررسی کنید؛ اگر به درستی در گوش قرار نگیرد می تواند ناراحتی ایجاد کند اطمینان حاصل کنید که تمام ویژگی های مورد نیاز را روشن کرده اید. سمعک خود را به درستی تمیز کنید تا از تجمع باکتری و زباله جلوگیری شود
اگر به هر دلیلی نگران هستید با شنوایی شناس خود صحبت کنید

عوارض سمعک

وقتی از سمعک به درستی استفاده نمی شود یا از نوع سمعک اشتباه استفاده می شود، ممکن است عوارض جانبی ایجاد شده و باعث ناراحتی شما شود. برخی از عوارض جانبی رایج در نتیجه این مسائل عبارتند از:

  • وزوز گوش
  • سردرد
  • درد در اطراف گوش
  • تحریکات پوستی
  • خارش مجاری گوش
  • ناتوانی در خوب شنیدن
  • فیدبک بیش از حد

با کمک شنوایی شناس خود می توانید این مشکلات را به سرعت برطرف کنید. بیایید چند مورد از آنها را با جزئیات بیشتر بررسی کنیم.

سردرد و وزوز گوش

اگر از سمعکی استفاده کنید که میزان صدا در سطح مناسب نیست، ممکن است سردرد و وزوز در گوش خود را تجربه کنید. گاهی اوقات این امر می تواند منجر به ناراحتی شود و این چیزی نیست که شما می خواهید. با مشورت با شنوایی شناس خود می توانید به سرعت این موضوع را برطرف کنید. هنگامی که به تازگی سمعک می گیرید، کمی طول می کشد تا به آن عادت کنید اما این عادت پذیری عمدتا به مغز بستگی دارد که باید دوباره یاد بگیرد چگونه صداهای بلند را فیلتر کند. این چیزی نیست که دوام داشته باشد مخصوصا وقتی که به استفاده از سمعک عادت می کنید.

سوزش و درد پوست

گاهی اوقات استفاده از سمعک که به خوبی در گوش جا نمی گیرد می تواند بسیار ناراحت کننده باشد. سمعک شما باید مناسب شما و ایمن اما راحت باشد. در غیر این صورت باعث تحریک پوست می شود. اگر خیلی شل باشد هم ممکن است همین اتفاق بیفتد. شما می توانید با مراجعه به شنوایی شناس تان و بررسی مناسب بودن دستگاه های خود از این عارضه جانبی جلوگیری کنید.

خارش کانال گوش

هر کاری که می کنید، سمعک را بیرون نیاورید و گوش داخلی خود را نخارانید زیرا می توانید به خود آسیب وارد کنید. در عوض، گوش های خود را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید تا کانال گوش مرطوب شود و بتواند سمعک را در آنجا بهتر نگه دارد.

فیدبک و تداخل

سوت سمعک و خش خش صداهای آزاردهنده ای هستند که نمی توانید آنها را کنترل کنید. با این حال، می توانید آن را با کمک شنوایی شناس حل کنید.

مدیریت عوارض جانبی سمعک

با کمک شنوایی شناس می توانید کاملا درک کنید که سمعک های شما چگونه باید کار کنند، چگونه کار می کنند و چگونه باید آنها را نگهداری کنید. با تنظیم مجدد و تغییرات جزئی می توانید مطمئن باشید که حداکثر استفاده را از سمعک های خود خواهید برد. سمعک می تواند اعتماد به نفس را به شما بازگرداند و در عین حال راحت باشد. سمعک به شما کمک می کنند تا بهتر بشنوید و متوجه خواهید شد که وقتی آنها را درست استفاده کنید، راحت تر خواهید بود.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات