سمعک پشت گوش ظریف (RIC)

یک نوع از سمعک‌های پشت گوشی هستند که برخلاف سمعک‌های مرسوم، رسیور درون سمعک قرار ندارد بلکه از سمعک جدا شده است و درون کانال گوش فرد قرار می‌گیرد. این رسیور به واسطه سیم نازکی به بدنه سمعک متصل می‌شود. از این رو به این سمعک‌ها RIC می‌گویند که مخفف عبارت Reciver in The Canal است که به معنی رسیور در مجرا است‌. سمعک‌های RIC یکی از انعطاف پذیرترین انواع هستند. بیش از نیمی از بیماران مبتلا به کاهش شنوایی، کاندیدای خوبی برای استفاده از سمعک RIC هستند. چنانچه میزان کاهش شنوایی در محدوده ملایم تا متوسط رو به شدید باشد و فرد توانایی انجام کارهای ظریف را داشته باشد، به احتمال زیاد این سمعک گزینه‌ی مناسبی برای او خواهد بود.

 سمعک نامرئی (ICC)

سمعک نامرئی، یکی از جدیدترین انواع سمعک است که به صورت کامل، در داخل مجرای گوش واقع می‌شود و توجه اطرافیان را به خود جلب نخواهد کرد. بیشتر اوقات، تجویز سمعک‌های نامرئی برای افرادی بیشتر توصیه می‌شود که مبتلا کم شنوایی حسی عصبی هستند. آسیب می‌تواند ناشی از بیماری، سالخوردگی، سروصداهای بلند و داروها باشد. کم شنوایی که به دلیل مشکلات کانال گوش، پارگی پرده گوش یا گوش میانی ایجاد می‌شود، کم شنوایی انتقالی یا هدایتی نامیده می‌شود. اغلب اوقات، جراحی یا سایر کمک‌های پزشکی می‌تواند آن را بهتر کند. سمعک نامرئی برای افرادی که مبتلا به کم شنوایی هدایی هستند گزینه مناسبی نیست. اگر مجرای گوش باز و گوش خارجی نسبتاً طبیعی دارید، سمعک نامرئی ممکن است کمک کند.

سمعک داخل گوشی (CIC)

این سمعک‌ها در عمق بیشتری از مجرای گوش قرار می‌گیرد. معمولا یک بند نازک دارد که به گذاشتن و برداشتن سمعک کمک می‌کند. این سمعک‌ها باتری‌های کوچکی می‌خورند بنابراین نسبت به سمعک‌های پشت گوشی قدرت کمتری دارند. این سمعک برای اطفال که مجرای شنوایی کوچکی دارند، توصیه نمی‌شود. همچنین مجرای گوشه آنها در حال رشد است و شما به ناچار مجبور به تعویض قالب سمعک می‌شوید. همچنین برای افرادی که مکررا دچار عفونت گوش می‌شوند نیز توصیه نمی‌شود.

سمعک پشت گوشی (BTE)

سمعک‌های پشت گوشی همانطور که از نامشان پیداست پشت گوش قرار می‌گیرند و از طریق قالب به درون گوش هدایت می‌شوند. این سمعک‌ها بهترین و مرسوم‌ترین سمعک‌ها بوده و برای همه افراد کم شنوا پاسخگو هستند. سمعک‌های پشت گوشی دارای دو بخش هستند. بدنه اصلی سمعک که همه‌ی اجزاء مهم را در خود دارد و پشت گوش فرد قرار می‌گیرد. بخش دوم نیز از لوله/شلنگ و یک قالب تشکیل شده است که داخل مجرای گوش قرار خواهد گرفت. این سمعک‌ها دارای طول عمر بیشتر، مقاومت بیشتر، مصرف باتری کمتر، سهولت استفاده بهتر و شنوایی بهتر هستند

سمعک داخل گوشی پیش ساخته (SILK)