همه ما در زندگی خود و در زمان های گذشته شاهد افرادی بوده ایم که شنوایی آن ها مشکل داشته است. افرادی که با این مشکل رو به رو هستند، صداهای اطراف خود را ضعیف و یا آرام تر از حد معمول می شنوند. این افراد به دلیل این که صداها را به خوبی دریافت نمی کنند، توانایی صحبت کردن به طور صحیح را هم ندارند. برای رفع این مشکل استفاده زود و به موقع از سمعک توصیه شده است. سمعک یکی از ابزارهایی می باشد که با تغییر فرکانس صداها و تقویت آن ها باعث می شود که افراد دارای مشکل شنوایی صداها را مانند یک فرد معمولی دریافت کنند. سمعک ها دارای برند های گوناگونی هستند که سمعک سونیک یکی از این برندها می باشد.
معرفی برند سمعک سونیک و تاریخچه آن
سونیک یک برند آمریکایی است که از سال ۱۹۹۱ برای رفع مشکل شنوایی در افراد کم شنوا شروع به فعالیت کرده است. شروع این کار به دست سه نفر از دانشمندانی کوشا به نام های، توماس استوکهم، داگلاس چَبریس و کاروِر مید بوده است که توانستند بهترین راه را برای بهبود وضعیت شنوایی افراد ارائه کنند و سطح شنوایی آن ها را افزایش دهند. محصولات برند سونیک با گذشت زمان پیشرفت کرده و از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار گردید. برای مثال: هنگام استفاده از سمعک سونیک صداها طبیعی شنیده میشود، از ظاهری ساده برخوردار هستند، سیگنال های گفتاری با سایر صدا ها متعادل سازی شده اند و… . سمعک سونیک از انواع گوناگونی نیز برخوردار است که در ادامه مقاله به آن اشاره خواهیم کرد. در ضمن می توانید برای تعمیر این سمعک به راهنمای تعمیر سمعک سونیک مراجعه کنید.
۶ نمونه از انواع سمعک های سونیک
این برند با تولید انواع مختلف سمعک و در سایزهای گوناگون قابل استفاده برای تمامی سنین می باشد. از نمونه های سمعک سونیک عبارتند از:
- مدل انچنت (Enchant): از جدید ترین تکنولوژی های برند سونیک این سمعک می باشد. این نوع سمعک در ۵ سطح ۲۰، ۴۰، ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ و در سه نوع پشت گوشی، پشت گوشی ظریف و داخل گوشی تولید می شود. سمعک انچنت، نویز ها را دریافت و حذف می کند و در نتیجه صدایی طبیعی را به گوش افراد می رساند. از دیگر ویژگی های که این سمعک دارد، قابلیت اتصال به تلویزیون، موبایل و سایر وسایل هوشمند می باشد. به دلیل وجود ویژگی دیگری به نام Sound Relief وز وز گوش کاه
ش پیدا کرده و باعث آزار افراد نمی شود.
۲- مدل کپتیویت (Captivate): این نوع سمعک دارای قابلیت حذف نویز و فیدبک بوده و صداهای موجود در محیط های شلوغ را به گونه ای بهبود می بخشد که افراد کم شنوا می توانند صداها را به خوبی بشنوند.
۳- سمعک ترک (trek): یکی از انواع سمعک های پشت گوشی سمعک ترک بوده که در دو مدل سوپر پاور و اولترا پاور و در دو سطح ۸۰ و ۱۰۰ تولید می شود. این سمعک برای افراد دارای شنوایی کم تا عمیق مناسب می باشد و مانند دو مدل قبل قابلیت شفاف سازی صدا و اتصال به وسایل هوشمند را دارد.
سمعک سونیک یکی از برند هایی می باشد که در راستای تولید ابزاری برای بهبودی شنوایی افراد کم شنوا و بخشیدن این نعمت به آن تلاش بسیاری کرده و هر روز مسیر پیشرفت خود را به خوبی طی کرده و به موفقیت رسیده است. این نوع سمعک ها علاوه بر شفاف سازی صدا های موجود در محیط، هوشمند بوده و قابلیت اتصال به سایر وسایل هوشمند مانند: تلویزیون، تبلت، موبایل و… با استفاده از دستگاه SoundClip-A امکان پذیر کرده است.